söndag 3 januari 2016

Drakborgen, dans, böcker och promenad!

Igår blev det en spontan sväng till Drakborgen, familjen Fahlén skulle också dit så vi passade på. =) Barnen härjade några timmar och de vuxna lite också ;) 
 Var in bara på Rusta en sväng innan vi for hemåt. När vi skulle åka startade först inte bilen, utan vi fick rulla igång den! Jahapp dax att söka fel!

Sen blev det laga gomiddag (Ugnsstekt regnbåge och örtsås) och sen när barnen lagt sig röjde jag och M järnet till Wii-Just dance 2015! Svetten lackade men det är ju så kul! 
 Idag har det varit en lugnare dag... Började med sista skinkmackorna till frukost och läsa jubileumsutgåvan av Twilight (10 år sen första boken kom ut) där Stephenie Meyer skrivit om karaktärerna i första boken till nytt kön, Bella är Beau, Edward Edythe, Jacob är Julie osv... =) "Twilight -Liv och död". Lite annorlunda , har inte kommit så jättelångt än men tror att hon ändrat storyn litegrann ändå så det är inte samma historia rakt av. ;) Åh vad jag älskar Twilight! 

För Ester går det ganska bra, några missöden då hon kissat inne tyvärr, vet inte om det är en ovana som går att få bort eller ej... =( Men hon är verkligen en så go och fin katt i övrigt! Hon haltar fortfarande lite. 

Detta har jag ägnat några timmar åt idag...Dryyygt men har skjutit upp det länge!! 

Har organiserat Kirons Lego-beskrivningar i pärm med plastfickor, nu sitter de i nummerordning och serieordning (Star Wars, Ninjago, Chima, Minecraft osv....) Hoppas att han ska få lättare att hitta nu om han vill bygga om nån sats, de går ju rätt vad det är sönder lite. Han är sån som gärna bygger exakt efter beskrivningen och vill spara dem så, och sen kan riva isär och bygga om efter ett tag igen, men det måste vara rätt bitar. ;) Han har också en del dubletter av satser som vi ska se om vi kan hitta åt och kanske sälja bort. 

Och ikväll tog jag och Ia en långpromenad, ute lite över 1,5 timme och gick ca 1 mil. Härligt att det trots att det var lite småkyligt (9 minus) gick att få upp värmen och bara traska på i rask takt och babbla en massa. Jätteskönt! Hoppas på repris! 
Jag har ganska mycket ont i ryggen igen!! Har väl inte hjälpt att jag sprang nåt varv i Drakborgen, dansade nån timme Just Dance, satt några timmar på golvet och sorterade idag och sen var ute och gick? Men hade hoppats att det skulle gå att motionera bort. Jaja. 

Avslutat kvällen med att se "Paranormal Activity-The ghost dimension". En jump-scare film som var ganska sevärd ändå. =) 

2 kommentarer:

solokatt76 sa...

Ja se dessa bilar... man blir så less när man ska hålla på å laga hela tiden.
Just Dance är jag sugen på att köpa sen när bebis kommer ut... sambon har beställt ett ps4 nu, så får jag kanske nån nytta av det oxå 😉

Bra jobbat med Lego beskrivningarna. . Själv skulle jag aldrig orka. Edward har så sinnessjukt mkt Lego och alla beskrivningar ligger på hög i en låda.

Anonym sa...

Ååh hoppas ni får fixat till bilen så ni slipper rulla igång den en gång till!

Vad smart med plastfickorna till Legobeskrivningarna. vi har ju massor som bara ligger. iofs är det bara jag som bygger mer legot, inte ungarna :-(.

skönt med promenaden o Just Dance, men hoppas din rygg snart blir bättre.

kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...