onsdag 13 januari 2016

Stugfix 2015!

Hej!
Då kör vi de två sista nätterna för denna gång då... =P

I helgen blir det ledigt, har plan på liten tjejkväll på stan på fredag, och på söndag ska Kiron äntligen få ha sitt ständigt uppskjutna kalas, det blir bowlingkalas även i år. I övrigt är inget planerat i helgen men det räcker ju till. ;)

I och med nytt år har man kikat igenom schemat lite och ååå vad jag längtar efter sommaren nu!
Jobbar tyvärr midsommar i år men natt så jag kan ju i alla fall äta nåt gott och fira på dagen med familjen. =) Vi får fira här hemma.

Längtar extremt mycket efter stugan! Kom då på att jag inte visat det fix vi grejade i stugan förra året 2015, det blev ju mest att höja den men jag donade litegrann med möbler och så. Har inte bilder på allt men...
Detta lilla bord har funnits där länge, jag målade om det och satte dekorplast på bordsskivan.

Här brukar vi sitta och läsa jag och Mattias om det inte är väder att sitta ute, mysigt när man har kaminen tänd.

Den här lilla hyllan köpte jag på Erikshjälpen för blott en guldpeng, tänkte att den passar perfekt i hallen för småpryttlar. Blev ju såklart vit den med. ;)

Och så en till möbel som stått där uppe länge, en liten byrå i furu som fick ny färg och nya knoppar! Knopparna köpte jag på Åhléns.

Mattias satte upp ett av sina prydnadssvärd ovanför den gamla fula vedspisen.

Och i höstas kånkade vi in denna teakmöbel från skjulet så den inte ska bli mer skadad. Det blir att fixa den i år, vi lutar åt att ha den som TV-möbel. Den är för skadad upptill för att ha den i originalskick.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...