onsdag 13 mars 2013

Hopp om livet och matlista.

Hopp om livet var det här! Mår i stort sett bättre idag, ingen huvudvärk och halsen är lite bättre, och imorgon har jag tänkt jobba kväll. Fast jag fick ett litet bakslag nu i eftermiddag och blev sådär galet trött igen, och hade mycket yrsel, trots att jag inte gjort nåt speciellt alls...Men allmänmåendet är väl bättre ändå, totalt sett. Får se hur länge de här sviterna ska hålla i sig... =(Och inte nog med yrsel, så har jag igårkväll och idag haft ont i ryggen, känner att jag har nån sorts sned hållning, känner mig krokig och kan ibland inte gå riktigt upprätt och rak i ryggen. M har försökt knäcka ut mig, vi får hoppas det hjälper. Herregud är det inte det ena så är det verkligen det andra!  Hoppas yrseln håller sig borta imorgon och fredag, och allt det andra med såklart!
 
Sen får jag vila igen i helgen...fast jag ska på barnloppis/bytardag på lördag iallafall och ska ju också lämna in till försäljning. Måste tipsa; Lördag 16 Mars 10-13 på Parketten Härnösand, be there!
 
Veckans matlista, lite sent, men har liksom inte orkat klura ut "alla" rätterna förrän idag. Och pannkakan och fiskbullarna ska byta plats. ;)
Hela familjen var trötter idag, blev en såndär lite bråk och gnäll-eftermiddag, så typiskt eller kanske just för att jag själv inte mådde bra och hade så dåligt tålamod... Men kvällen avslutades som vanligt med mys och gos i soffan innan läggning, till slut.
Godnatt på er!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...