Nåt är vajsing med min bildöverföring idag, så det blir ett bildlöst inlägg...;)
Idag har det blivit lite dammsugning, träning med Wii My Fitness Coach Dance, promenad för M och barnen och fredagsmys, litet besök av syster och hennes sambo, sömnad av ny gardinkappa och kuddfodral till "nya" sovrummet, och till middag blev det detta av lite som blev över efter nyår (hann ju aldrig äta ostbricka då!), improviserade lite från ett annat recept, detta är vad jag använde;
FLÄSKFILÉ MED ÄDELOST & SALAMIFYLLNING
600 g fläskfilé
ca 100g Brie
ca. 50 blåmögelost
ca. 50 g grönmögelost
ca. 100 g pepparsalami
3 dl grädde
2-3 msk hotchilisås
salt, peppar, chilipulver
Dela filén i 4 bitar. Hacka Brie, mögelost och salami till en blandning. Skär ett snitt i varje fläskfilébit och fyll med salami/ostblandning. Håll ihop med tandpetare. Spara det som blir över av ostblandningen. Bryn filébitarna runt om, salta och krydda. Låt eftersteka tills de är i stort sett klara. Lägg i ugnsform, häll över grädden blandat med hotchilisåsen, och "strössla" över sista ostblandningen. In i ugnen på 225 grader till fin färg. Servera med tex. strips. Jättegott!!!
De använde i "originalreceptet" mozzarella, och kycklingfilé. ;o)
Nu sitter vi och ser på "Irene Huss-I skydd av skuggorna". Kram på er!
1 kommentar:
Ja det där lät ju gott!!
Får prövas nån dag när lukt och smaksinnet återkommit!
kram
Skicka en kommentar