lördag 19 januari 2013

Lördag med lek och stoj, gott, och gruvsamma nätter!

Fy vad vi sov dåligt inatt. Barnen är inne i nån (förhoppningsvis) period då de är vakna mycket om nätterna. Det är törstigt, kissnödigt, sökande av gosedjur, lekande med både dockor och katter osv. Och sen katterna, jamar för att väcka ungarna (vad jag tror iallafall, hrrm...!) och Hugo som försöker bryta upp avlopssgallret på duschens brunn...Han älskar att kika ner i avloppsvattnet av nån anledning. Det låter en hel del när han försöker bryta upp det (och han lyckas oftast också!). 
Maken klev upp tidigt för att åka till Mats och fixa bilen, jag och ungarna sov lite till men inte mycket. Jag drog mig i sängen till närmare 9.30, helt slut efter all avbruten sömn, medan de såg på TV. Förstår inte hur de orkar vara vaken på nätterna, deras morgnar är ju lika tidiga som våra om vardagarna. =(

Piggnade iallafall till framåt eftermiddagen och vi for till Murbergets lekrum efter lunch, när M kommit hem. Kiron skulle ju få belöning för att han varit så duktig med ögonlappen i veckan!
Och där har det stojats och lekts järnet! 










Lite fika slank också ner...

Fölet Blanca och kalven Malaika med ryttare! 

Sen styrdes kosan mot ICA där vi handlade lite till dagens middag, lördagsgodis och gott! Barnen lekte i Minihuset under tiden så shoppingen flöt på smidigt. =) 
Ett fint snöfall har fallit här under dagen, ett tag riktiga lapphandskar. 

Fyndade också ett par gummistövlar för halva reapriset till skruttan, (blev 32 kr =)), lite stora än men hon växer ju. 

Sen har det städats och piffats lite till våren...Och detta är numera min favoritplats där jag alltid äter min frukost. Blev bara mer ombonat med fler kuddar! 

Lagade middag med indiskt tema, Tikka Masala (fusk-kryddpåse;)), supergott! 

Köpte hem lite nyheter i snackshyllan, kupong på 2 OLW så det blev Cheez Heartz (smakar som ostkrokar ganska precis, goda men jag föredrar ostbollar), Hot Sweet Peppers Chips (ej smakat) och SnackOliver med chili (redan uppätna, jättegoda!). 
 Nu ligger barnen, vi har tagit varsitt glas rött och ska se på "Snow White and the Huntsman". Paranormal Activity 4 var förresten sevärd, men långt ifrån lika läskig som 1:an och 2:an. 
Får hoppas att kommande natt blir bättre än den förra, känns nästan gruvsamt inför nätterna som de är nu...=( 
Hoppas er lördagskväll blir fin! 


1 kommentar:

Anonym sa...

Usch, hoppas ni snart får sova!! Noah har ju haft sömnproblem sen han var bebis, men nu sover han äntligen bra. dock så är det ist Linn som krånglar lite då o då o precis som du säger så är det snack om att kissa, törstig, snorig o gud vet vad så sömnen blir ju dålig. hoppas ni får sova inatt!

jättefin kökssoffa ni har, undrar hur ni kan hålla den fin med tanke på två småbarn??;-).

skönt med shopping så där, kul med nyheter, de där osthjärtan såg fina ut iaf=).

kram på er!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...