torsdag 24 januari 2013

EFIT- Ett Foto I Timmen!

Detta har jag ju gjort en gång tidigare, 2009 när vi väntade Tiril...=) Men tänkte att det skulle va kul att göra EFI'T igen. Går alltså ut på att visa min dag med Ett Foto I Timmen...=) Give or take tiden är inte exakt men därikring, så ni vet. ;) 

7.30:  Klockan ringde 7, så upp och fixa mig och frukost, som jag sen som oftast mumsade i mig här i kökssoffan läsandes Kallentoft....
8.45: Varit på förskolan och lämnat Kiron för hans extratid...återstår lite uppstädning och bäddning här hemma. 

9.30: Tiril ser lite Sammys Äventyr medan jag sitter bredvid och kollar datorn, läser bloggar och fejjan. Hon har förresten blivit väldigt snorig och hostig, tur att jag är ledig idag, och jobbar kväll imorgon så vi kan pussla ihop det utan att behöva vabba. 

10.30: Inte kommit därifrån än. ;) 

 11.30: Nu är vi hungriga! Lunch, havregrynsgröt med lingonsylt men utan mjölk för det kommer vi på efteråt att det är slut hemma! Men det är gott ändå, Tiril äter 2 portioner. 

12.30: Dammsugning av nedervåningen! 

13.30: Pappa Mattias är hemma! 

14.30: Kiron är hemma, han får prova några av plaggen jag rensat ur hans byrålåda....25 plagg bort, nu är lådorna lätta att stänga igen! 
15.30: En mellispaus medan jag kikar i 2 härliga "Sömnadsmagasin" som jag köpt på facebook. Sen syr jag en liten stund. 

16.30: 40 min Zuuuumba!! =) 

17.15: Middag! Laxfilé i ugn, kokt potatis och grönsaker, och hemgjord "lätt-hollandaise" som M lagat. Och mjölk, Mattias handlade på hemvägen. ;)

18.30: Lite småplock inför kvällen, Kiron spelar lite Labyrint på datorn och vi bäddar rent vår säng! Längtar efter att sova i de rena lakanen inatt! 
 19.30: Läggdax för kidsen! Pyjamas, macka och lelle. (Kiron äter fortfarande välling, men inte ur nappflaska ;))

20.30: TV-tid för oss vuxna. Kikar lite på "Sveriges roligaste klipp" innan vi ser film, "Outpost-Black Sun". Mumsar på lite grönsaksstavar o dipp (matyoghurt med kryddor) och te... Och här slutar mitt inlägg för nu händer det nog inte så mycket mer idag! 
Godnatt och sov gott! 



1 kommentar:

Maria sa...

EFIT- lät ju kul! Snor den och testar en dag jag med! :)

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...