lördag 12 januari 2013

Försov mig!

Ja, jag kan tydligen inte ha laddat tillräckligt igår inför helgens jobb och måste varit helt slutkörd efter gårdagens kvällspass, för jag började denna morgon med försovning, vaknade när jag egentligen skulle ha börjat jobba...PANIK! Ringde min kusin Linda det första jag gjorde, för det var henne jag jobbade med. ;) Maken upp, barnen upp, snabb kopp kaffe och vakna till och sen skjutsade de mig till jobbet.  (20 minus ute förresten!)
Klockan verkar ha ringt (mobilen) för den indikerade fortfarande larmtiden, men jag måste ha sovit så hårt så jag inte hört!! Har nog aldrig hänt förut. Att mannen gjort så har jag varit med om, men inte jag själv, jag brukar studsa upp när klockan ringer. Hade heller inte stängt av den och somnat om för då skulle inte larmindikationen funnits kvar. 
Men men sen flöt det på bra ändå. Är hemma på "timmar" nu och ska tillbaka igen till 16, jobbar till 21. (Med min bror ;)) Sen blir det dusch och sova direkt för nytt morgonpass, 7-16, och imorgon ska jag banne mig ställa dubbla larm, min OCH makens telefon!!! 


2 kommentarer:

Catarina sa...

Usch vad jobbigt! Hela dagen blir förstörd sen! Tur du fick skjuts i kylan i alla fall!

theres sa...

uscha allt kan förstöras av en försovning!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...