onsdag 23 januari 2013

Ellosbeställning och första skoldagen.

Blev ganska dålig sömn inatt...La oss i tid efter kvällsjobbet, läste en stund men inte så länge. Men hade skitsvårt att somna!  Fick stoppa om Tiril några gånger av diverse orsaker, och sen katterna då...Ena låg på vår sida om dörren och andra på andra sidan dörren (vår sovrumsdörr) och där låg de och busade och "jabbade"  mot varann i dörrspringorna! 
"Duns duns duns MJAU klösa klösa rulla rulla DUNS!!" 
GRRRRR!!!!!! Hade sån lust att slänga ut dem i kylan!
Till slut lyckades jag iallafall somna och sov väl sådär...Lite fler omstoppanden. 

Men när jag lämnat barnen på förskolan hann jag iallfall ta 20 min välbehövlig vila innan det var dax att gå ner på stan för första lektionen av vår kurs! Var intressant och gick bra, vi arbetade mest i grupp, arbetade med arbetsmiljö idag.
 Blir nog en intressant kurs, inte lika kul som "Medicinsk grundkurs" som jag gillade skarpt, mer som en fördjupning av ämnena i Vård och omsorgsarbete 1, lagar, etik & moral, vård i olika skeenden av livet osv osv. Men verkade också vara lite mer om olika sjukdomar och det är alltid intressant. Och så ska vi få göra en del studiebesök, det gillar jag! 

Igår blev det en beställning från Ellos...deras rea. Bara till moi. Hoppas att allt ska passa och att kläderna är fina. 

 


Ångrade mig lite sen att jag valt 2 rosa plagg, skulle ha tagit velourtunikan i grått istället, men tittar man på min garderob som den är nu är det mer murriga och mörka färger och så nån stark färgklick, så lite ljuvt och ljust behövs. ;) Får bara hoppas det funkar på mig! 

2 kommentarer:

Catarina sa...

Rosa känns som en riktigt härlig vårfärg!!! :-)

Maria sa...

Rosa är fint det tycker jag....tror alla har beställt från Ellos, jag med! :)

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...