söndag 4 mars 2012

Kiron mår lite bättre, och jag ska plöja igenom STORA klädhögar!!

Goddag söndag! =)
Det känns som att Kiron är lite piggare idag. Tempen ligger på 38,4 än så länge, så lågt har han inte legat på 2,5 dygn. Han är faktiskt uppe och ivrig nu, M håller på att ställa i ordning uterummet för våren, möblera och ta av presenningen från möbler osv. =) Vårkänning ja!
Hosta har han fortfarande men *peppar peppar* den känns inte lika skällande och djup. Kanske går åt rätt håll!? =)

Idag ska jag fortsätta med rensningen av barnens kläder..haha man blir full i skratt, igår rensade jag bort runt (snabbräknade bara) 32 T-shirtar ur Kirons garderob, och ändå har han kvar runt 30!!!! Han hade alltså över 60 T-shirts!! Låter helt galet. Shortsen var inte lika galet, tog bort runt 5 st och han har väl kanske 10 kvar, i rätt storlek. 
Idag ska jag ta mig an bla. Tirils klänningar...ojoj har en känsla av att det är ännu värre, hon har helt sjukt mycket klänningar. Detta alltså bara i stl. 86/92 som hon mest vuxit ur.
Och då har jag ändå inte räknat med att båda barnen har påsar med kläder som ska tas fram till sommaren, helt nya sommarkläder som de fått nu under vintern. Och Tiril har också en stor låda med ärvda kläder i stl. 98 som jag måste kika på.
Strax kommer det förbi en tjej som ska hämta ett par byxor efter Kiron hon ska byta mot ett par fodrade gummistövlar jag ska ha till Tiril. Facebook är så bra!

Dagens middag blir hemgjord pizza! =)

Igår till Melodifestivalen mumsade vi ju på detta. Gud vad det är gott, alltså jag lovar, nån var skeptisk till jordgubbar i kombo med vitlöksklyftor, men det är jättegott! Också brien, absolut inte glömma brie!

För övrigt var det mest besvikelser över vilka som gick vidare. Varken Dynazty eller Timoteij blev det ju. Men M gillade Thorsten Flinck. Och Top Cats är väl egentlgen rätt bra, men i urval mot de två förstnämnda tycke jag det blev fel.
Tror allt som allt att jag kommer heja på Danny eller Loreen nästa vecka. Mest Danny, jag blir så jävla glad av den låten!!!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...