lördag 17 mars 2012

Nya familjemedlemmen och recept på köttgryta för vårtrötta.

Här presenterar jag vår nya familjemedlem, lille Tengil, 1 år. Han bor hos oss förhoppningsvis för gott, men på prov såhär i början. =) Hans f.d. matte efterlyste nån som ville ta hand om honom då han inte riktigt var tillfreds som innekatt utan verkar behöva mer stimulans. Vi har ju ändå tänkt ta oss an nån mer katt snart, så jag nappade genast.
  Söt är han som få om än ganska skygg än så länge, sitter mest under sängen eller i nåt hörn och trycker. Hehe rätt kul att han är kolsvart och liten som en kattunge, och Hugo vit och stor som en hund. Annars verkar båda lika snälla, de har hälsat några gånger utan ens minsta lilla fräsning.

Idag blev det en vårpremiär, frukost i uterummet! Riktigt varmt hade vi det när solen låg på, jätteskönt .
Sen har vi också hunnit med besök av Ia och barn för att Molly skulle testa show-kläderna,  rensning av ytterkläder, rensning av leksaker, märkning av LillSpooky-kläder, veckohandling och hämtning av bla. en stor Expedit-hylla till barnens lekrum. Bild på den kommer senare! =) Blev ju förresten ingen utedag med farfar Roger idag, då Kiron flertal gånger igår kväll och tidigt imorse klagat över ont i nacken och huvudet. Tror han helt enkelt varit jättetrött men kändes skönt att vara hemikring idag.
Dagens middag blev denna, Gryta för vårtrötta, passande namn. =) Jättegod, rekommenderar, och gick snabbt för att vara en mustig köttgryta.
Dax att nanna, spännande dag imorgon...

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Åhhh vad kul med ny kissemiss!! Hoppas den trivs hos er då!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...