lördag 3 mars 2012

Sjukdomsrapport, gogrejer och barnkläder.

Oj vilken lördag det varit hittills... =( Kiron hade en jättejobbig natt med 39.9 i temp, och hostade och kräktes ordentligt. Vet ej om det var hostan som framkallade kräkningarna eller febern eller nåt annat, men han har iallafall haft ont i magen idag också. Har ju hört talas om körtelbuk, verkar inte roligt alls och hoppas att det inte är det han kräks av...Fast å andra sidan kanske det vore bättre än andra alternativ.

Vi pratade iallafall med primärvårdsjouren imorse, de tyckte vi skulle komma in och se om han kunde andas lite i sån där mask, kommer inte på nu vad mecicinen heter. Hans andning är ganska ytlig och snabb nu också, men värst på natten.  Vi for in och testade men det gick inte, doktorn fick inte ens undersöka honom... M sa att det var en synnerligen opedagogisk och osympatisk doktor, kunde inte alls hantera barn heller. Gör ju inte saken bättre direkt.
Många tror ofta att Kiron är äldre än han är och att man kan resonera med honom på ett visst sätt som inte funkar... Men jag säger inte att det säkert funkat med "bättre" doktor heller för han är så doktorsrädd. Iallafall skrev doktorn ut Lepheton, så vi har nåt att ta till ändå. Vet ju inte vad det är han har, influensa eller annat??  Vi hoppas att det ger med sig och lugnar sig snart för han blir så medtagen av febern.
Han får bara i sig vätska, druckit blåbärssoppa, vill inte äta alls. Inte ens godis!! Då är vår son verkligen sjuk kan jag berätta.

Igår åt vi görgo middag, köttfärslimpa med morötter, kantarellsås och potatis, så himla gott var det!!
Jag shoppade också på facebook igår, på en köp & säljsida blev det dessa gummistövlar till skruttan,, stl. 23,  50 pix och oanvända. =) Tjejen hade beställt en mössa till sin dotter av mig, så hon kom förbi direkt.
Efter vi varit på VC idag var vi och hyrde film till Kiron, blev G-force, så nu ser han på lite film.
Handlade också lite lördagsgott och lite veckohandling för kommande vecka. Ikväll ska vi njuta av kex, jordgubbar, brie och inlagda vitlöksklyftor!! Mumselimums!
Nu ska jag gå och se till att få nåt nyttigt gjort, känns som om vi spenderat halva dagen på VC (lång väntan) och sen i bilen... Ska rensa barnens garderober, ta bort "smått" eller sånt vi tröttnat på, kika vad vi har i kommande storlek till sommaren, och inventera galonkläderna!!! Verkligen behövligt nu!
Kollade igenom skor igår, Kiron behöver nya gummistövlar (ej fodrade), och sneakers och sandaler till sommaren. Tiril behöver fodrade gummistövlar, köpte ju vanliga igår, men sen har hon flera skor hon ärvt efter kusinerna att använda till sommaren.
Om ca 3 veckor är det bytardag igen, den  jag brukar sälja på, 24 Mars på Parketten. =)

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Men vad tokigt att det inte gick å undersöka Kiron bättre då! Plutten.. Inte lätt när man är rädd för grejer inte.. =(

Hoppas det löser sig ändå och att han blir hjälpt av den medicin han fick!!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...