onsdag 21 mars 2012

En modeshowsoutfit och lite helgplaner.

Lägger in en bild på en av Tirils modeshows-outfits...det var detta hon hade då hon drog dockvagnen. =) Dessa kläder är till salu, jag lägger ut dem i till salu-bloggen inom kort, och om ni vill läsa mer om dem finns det i sybloggen. =)
Har uselt med bilder från showen överhuvudtaget, blev strul med kameran då mamma egentligen skulle fotat men inte fick till det, och de andra jag känner filmade  också. Och bakom scenen hann vi inte ta några bilder under själva showen med kläderna på... Men men. Några "före o efter-shows" bilder kommer.
Jobbar ikväll igen, imorgon jobbar jag dag och sen har jag fredag ledig för lite familjemys. Och det sista fixet till bytardagen, märkte de sista "innerplaggen" igår kväll men har mössor, leksaker och ytterplagg kvar. Sålt iväg en del på facebook också, men hinner nog inte lägga ut nåt mer nu innan inlämning till barnloppisen. Lägger väl ut det som inte blir sålt där på facebook sedan. =)  
Lördagmorgon blir det som sagt barnloppis/bytardag, ska åka med svägerskan Kikki, Mattias ska ha Hanna så länge, bror jobbar natt. Jag börjar 13 på lördag och sen blir det jobb för hela slanten till måndag eftermiddag!

1 kommentar:

Anonym sa...

så fin outfit på din prinsessa=). så mycket jobb du har, förstår faktiskt inte hur du hinner sy alltså:-o. fast lite sugen blir jag själv, kanske jag får lite ordning på sygrejerna i nästa lägenhet.
kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...