fredag 2 mars 2012

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyys!!???


Ja, egentligen vet man inte om man ska skratta eller gråta idag, tur iallafall att jag är ledig. Kiron fick igår världens skorrande krupp-hosta, bättre under dagen men hemsk på natten. Inatt och idag har han haft feber, legat runt 39,6. Han har varit superloj och ätit jättedåligt, är jättesnorig och har ont i halsen. Får iallafall i honom vätska...  För tillfället är han lite piggare och leker litegrann, fått alvedon. Men seriöst, ska man skratta eller gråta, får vi aldrig vara friska????!!!!!  Tur man slapp vabba idag iallafall.

Laddat för fredagsmys är det ändå, som synes!! Barnens favoriter "moffabollar", lite chips, och vi vuxna ska ha filmkväll då vi har 2 filmer kvar att se som vi hyrde förra helgen, endast hunnit se Rango hittills. Lite rödvin på det också så. ;o) Får se om vi orkar med 2 filmer, sömnen är allt annat än bra med en febrig och hostig son. Filmerna är "Fright Night" och "Super 8".
Sjuk-skrutten.
Köpte inget igår på Pomp de Lux-kvällen, ville ha hur mycket som helst men var stark och tänkte på bröllopsbudgeten, fanns ju inget barnen behövde egentligen, som sagt bara pyjamasar vi är ute efter nu, och kanske fodrade regnkläder och stövlar, för shit var de blir blöta i overall och vinterskor nu!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...