söndag 11 mars 2012

Hur é läget? (Och lite TV-tips. =))

Ja, något bättre. Jag är fortfarande väldigt slut och totalt jättesnoríg, men hostan är bättre, och tror iallafall inte jag har nån feber.
Tiril har däremot fortfarande feber!! Hon hade 38,4 igår kväll, och hade ikväll 39,3. Verkar ganska pigg ändå, leker omkring, kanske lite känsligare än vanligt. Men om inte hennes temp ger med sig snart måste vi ringa VC igen. Hostan är ju kvar och hon är rätt snorig.
Mattias är bättre om än ej helt bra, men han ska jobba imorgon.

Igår var det ju Mello. =) Vi höll tummarna tills de blev lila för Danny, men det blev ju som känt Loreen. Hon var mitt andraval, hade det inte varit för Danny hade hon varit min favorit. Så jag antar att resultatet blev rätt bra ändå.

En liten fördel nu när vi varit risiga har varit att vi hunnit se lite serier som vi sparat.
Först och absolut störst: Game of Thrones. 3 avsnitt har vi sett och det är galet spännande. M har läst böckerna, inte jag.
Se den!
Sen har vi sett en deckare som gick på SVT för ett tag sen, "Brottsplats Edinburgh". Jättemysig, rekommenderar den med. Synd för oss att vi missade ett av 3 avsnitt.

Och till sist, på 6:an, Grimm. Övernaturligt, vår stil. Inte speciellt hardcore men vi ger det en chans. ;o)
Up and coming serier som vi sparat är tex. "Once upon a time" och "The River", båda på 5:an. Får väl se när vi hinner titta på dem.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...