fredag 30 mars 2012

Min älsklings 31-årsdag! Magsjuka, depp och skodon.

Grattis till min älskade Mattias som fyller 31 år idag! Har redan firat honom lite med presenter, fick av oss Laphroaig-whisky och presentkort på Smartguy.se, och Kiron hade gjort ett pärlhalsband, pärlarmband och robot-teckning åt honom på dagis. Vi har också mumsat tacos. =)
När jag hämtade barnen idag var tyvärr Tiril inte alls pigg...Hon satt hos "fröken" och grät och grät, hade haft diarré och var mer på gång...Magsjuka??!!! Det går på förskolan nu, jättemånga som drabbats, flera av personalen och barnen, så helt otroligt är det nog inte. Hon har varit pigg sedan men det har kommit mer i blöjan, så troligtvis är det väl magsjuka då..

Ja, som jag skrev på facebook så har vår-depressionen smugit sig på de senaste dagarna, jag känner som ett vemod. Är så konstigt att man ska behöva få det varje år. Gråter ofta utan anledning, allmänt tungt. J-la hormoner. (Antar att det är dem det beror på???)  Alla motgångar känns som hundra gånger värre...
 =( Bara att hoppas att det ger sig snabbt i år. Och utanför fönstret matchar vädret humöret, det snöar.
Har också med vårt skåp-rensande oavsiktligt sårat en person, absolut inte vår mening och hade inte en tanke på att det kunde uppfattas så, var nog obetänksamma...

Har iallafall haft fullt upp de senaste dagarna! Jobb och annat. =)
Jag och barnen ställde oss igår och bakade muffins till Mattias födelsedag. Blev både chokladmuffins och sockerkaksmuffins. Kiron var så duktig och hjälpte till. Tiril lekte mest med diskvattnet, hehe! Men kul hade de.
Självklart ska smeten smakas av också!
Färdiga! Haha lite deformerade en del av dem, men jag är inte en "perfekta cup-cakes" människa. =)
När jag var på jobbet igår hade M och barnen besök av svärfar/pappa/farfar Roger och Carina. M fick smurfpaket!
Domkraft och whisky, precis vad han önskat sig! =)
En massa fika...
31-åringen.
Tiril och farfar.

Carina och Kiron.
Måste också visa lite fotdon...Sötungarna i lurvtofflor, de grå är egentligen mina, stl. 39, hehe. Sötskruttar.
Och häromdagen fyndade jag också på sko-outlet på stan, ett par sandaler till mig för 100 kr! Synd att vi inte såg outleten tidigare, de har haft mycket fina barnskor också.
Nu sitter jag med en whisky, M öppnade den han fick av Carina och Roger, Famous Grouse. Känner att en myskväll ska sitta fint, rycka upp mig lite. =) Är ju Let´s Dance ikväll, och så har vi även fått hem de två första filmerna från Love Film, "Robin Hood" och "Final Destination 5", får se om vi hinner se nån. Tiril har precis kommit i säng och Kiron sitter och ser på "Barda".
Har också bytardagen på Brännaborg att se fram emot imorgon. Denna gång behöver jag nog bara pyjamasar till Tiril, ev. gummistövlar till Kiron, annars inte så mycket mer. Jag kommer missa den största bytardagen i April, Säbrå (TvillingTrillingklubbens), jobbar 7-16 då, så det är sista chansen nu så att säga.
Ha en fin kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

usch kära vn, låter som livet är jobbigt för dig med just nu med allt möjligt, tänk om bara dina barn kunde vara friska någon längre stund!! jag vet själv hur jobbiga känslor tränger fram så fort det är vår. förr var det hösten för min del, men nu vet jag inte längre. hoppas det vänder snart!!

härligt med födelsedagsfirande=). kul att M blev nöjd med sin whiskey. hade inte råd att köpa någon till Dan som oxå hade födelsedag idag, men han hade redan whiskey som han bjöd på=).

kan förresten rekommendera muffinsplåtar, annars får man muffinsen lite sisådär halvdefekta;-).

skickar mäsngder av kramar till dig!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...