fredag 9 mars 2012

Ingen ork. En massa elände mest.

Jag hade tänkt att jag skulle jobba i helgen, försöka trots att förkylningen fortfarande biter sig fast, är fortfarande lika hostig och trött och eländig och slemmig (kan knappt andas när jag ligger ner, än mindre när jag äter). Men så kom febern tillbaka. Hade ingen feber igår. Mår urkas! Så nu blir jag hemma, 3 jobbnätter känns för mycket att tackla. Men jag skäms över att ringa chefen på måndag, hon lär väl tro att jag gör allt för att inte jobba, helt otroligt vad mycket vabbande det blivit i vinter. Själv har jag ju inte varit hemma sjuk sen nyår, men ändå, allt vabbande. =(

Katten är inte heller pigg. Han har fått ett otäckt sår på ena benet, slagsmål eller vad vet vi inte. Haft det några dagar, och bara blivit värre. För ca. 2 dagar sen fick vi lov att köpa en tratt så han skulle låta bli såret, han biter upp och gör det värre och större. Nu tvättar vi och tömmer det på var flera gånger om dagen. Stackars kisse. Och uteförbud har han ju också, såklart.
Så han går också omkring här hemma och ser eländig ut.
Fick iallafall nåt upp-piggande i brevlådan häromdagen. Beställde en fotobok när de hade 50% på Smartphoto. Blev en bok från Tirils första år. =) Vi gjorde ju en sån till Kiron tidigare också.
Nostalgi från de första dygnen!
Nä nu ska jag gå och dra nåt gammalt över mig.
Ha en fin helg.

1 kommentar:

Maria sa...

Åh vad trist...samma lika här...j-vla förkylning vi dras med!
Känner igen det där med chefen...här har det också varit sjukdomar hela tiden sedan jul...man skäms ju...i tisdags när jag ringde kunde jag bara säga: Hej, det är jag igen...denna gång är det jag som är sjuk!
Med utbildningen på det så är jag väldigt osynlig på min arbetsplats nu för tiden...så j-kla trist!
Men vad kan man göra...hoppas vi får ett friskt fortsatt år efter det här! ;)

Kram och krya på er!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...