lördag 31 mars 2012

Barnloppis-fynd, Ms födelsedag och go-grejer.

Blev en myskväll igår, vi såg både Let´s Dance och nästan hela Final Destination, (fick bryta för M var så trött då han druckit nån starköl också ;o))
Och imorse hämtade Ia upp mig för bytardagen på Brännaborg. Huva vad kallt det var att stå i kö!
Väl inne blev det några fynd. Lyckades inte hitta en enda liten pyjamas till Tiril. Men hittade däremot gummistövlar till Kiron. Blev också en T-shirt och två shorts till honom, två toppar, en baddräkt och en kofta till Tiril, och 2 brallor, 1 body och 1 tröja till brorson-Robin. =) Och ett PC-spel till Kiron. 175 kr för allt.
Lite bilder från gårdagen. Kiron hade gjort ett halsband och ett armband på dagis och slagit in i paket, och en teckning på en enögd robot.
Kreationerna. =)
Whisky!!!! ;oP
Jag lagade tacos till middag, Kiron hade önskat sig det och M (som bestämde mat eftersom det var hans födelsedag) höll med. =) Lagade för ett helt kompani insåg jag såhär i efterhand, haha!  Men de har ätit det till lunch idag också.
Ett litet shoppingfynd till, från facebook, en tröja till Tiril och en skinnjacka till brorsonen.
Nu sitter jag i uterummet och har det jättehärligt. Tiril ligger och vilar, Mattias mekar med moppen och Kiron äter lördagsgodis och leker med radiostyrd bil. När Tiril vaknat ska vi mumsa tårta, M fixat, han gör godare tårtor ;o) Tror ingen kommer förbi idag heller, lika bra om det var magsjuka Tiril hade, men tårta fixar vi ändå, blev ju ingen igår.
Och ikväll blir det väl en timmes nedsläckning av det vi kan släcka...;o) Mysigt med levande ljus.
Jag ska laga skinkstek med äpplen och lök i stekpåse till middag, troligen klyftpotatis till det?? Herregud imorgon är det söndag, vad helgerna går fort när man är ledig!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...