lördag 10 mars 2012

Är nog influensa detta.

Ja detta blir ännu ett sånt där tråkigt inlägg om hur sjuka vi är, tyvärr. ´Tiril fick också tillbaka sin feber igår, hade 40, 3 grader efter lunchvilan!! I med alvedon, men hon fortsatte se så dålig ut. Tempade efter 2 timmar igen, 40 grader än!! Efter samtal med sjukvårdsrådgivningen skulle vi kombinera alvedon med ipren, så M fick snärta iväg och köpa. Av med alla kläder, endast blöja på. Såhär dålig såg hon ut när vi övriga åt middag. Filten hon har är hennes älskling, gallerfilten, snutte. 
 Usch vad oron kan riva i kroppen, jag såg de värsta scenarion framför mig...=(
Fullt beredd att åka in på akuten.
Det var snart dax att stoppa småttingarna i säng. Vi tempade henne igen vid 21.30, då hade febern sjunkit till 38.8, och vid 00 så hade hon runt 37 i temp. Puh. Hon har sen sovit ganska bra, vaknat nån gång och varit snorig.
Idag har hon inte haft feber än så länge, hon sover just nu. Hoppas att det värsta är över.
Själv känner jag mig lika dålig idag som igår. Men M verkar iallafall piggare, det är ju positivt. Jag blir mer och mer övertygad om att detta är influensan som vi åkt på, är ju så långdraget och rejält med allt. Och vi andra kanske har kvar något litet skydd sen vaccineringen då svininfluensan gick 2009 (stod i tidningen nu inför årets influensasäsong att visst skydd kunde finnas kvar sen dess), men Tiril låg ju i magen och fick inte vaccinet direkt, så hon kanske drabbas värst. Kiron var ju ordentligt dålig han med förra helgen, men inte fullt lika långdraget.

Jaja. Ikväll blir det ju Melodifestival-final. Jag är helt övertygad om att Loreen vinner. Den är riktigt bra. Fast jag hejar egentligen mer på Danny. Och M gillar Thorsten Flinck.

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Stackars tiril! Tur att ni fick ner febern iaf.

Jag vet inte riktigt hur många krya på ni har fått på sistone...men jag slänger över ett till!!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...