söndag 7 november 2010

Tiril 9 månader idag! Vi har haft en natt-gäst...=)

Tänk att det var 9 månader sen inatt (och på en söndag det med!) sen Tiril äntligen tog sitt första andetag! Ojoj vad snabbt det har gått, samtidigt som det känns som om hon alltid funnits... =) Vår goa lilla tjej.
Det blev varken Erikshjälpen (de hade ju stängt igår när det var röd dag) eller Ia & Daniel (de hade fullt upp) igår, jag fick nöja mig med en sväng på Dollarstore.
Men Marianne ringde på förmiddagen och frågade om vi kände för lite sällskap. Såklart gjorde vi det. =) Marianne jobbar på som AT-läkare nu och man får ju passa på att ses när hon hinner! =)
Hon hade med sig en present till Kiron eftersom han fyllt år, han fick "Tjorven, Båtsman & Moses", som vi kikade på senare...Uppskattad film med alla djur!Vi åt lite god mat, fläskfilé (quorn för Marianne), pommes frites och Karl Johansvampsås...=) Marianne hade med sig efterrätt, bananstubbe.
Mätta och belåtna efter maten...

Sen blev det lite film, vi hade hyrt "Sherlock Holmes", äntligen fick vi se den, rekommenderas!
Blev lite senare kväll än vanligt för mig, och Tiril sov bara snäppet bättre inatt än igår... Imorse höll hon låda en stund oxå, innan vi somnade om. Blev rätt förvånad när vi vaknade 9.50!!!!! Shit, och sedan har dagen bara flugit förbi...
Marianne har precis fått skjuts till bussen, vi ska äta lunch, och sen kommer mina föräldrar förbi.
Ha det!

1 kommentar:

Anonym sa...

så kul med besök=).
och grattis till Tiril!! ja tnk vad tiden går väldigt fort med vra små denna gång=). men härligt det med, hehe.
hoppas att lilltjejen slutar snattra så mycket då. kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...