söndag 21 november 2010

Födelsedagsfirande x 2

Igår var vi iväg till Bollsta och Sandslån för att fira 2 födelsedagar!!! Kiron fick inviga sina nya Blingo-kläder, visst blev han fin? Även T-shirten går ju att använda nu med den långärmade tröjan under...=) Men gud vad ungen växer, den långärmade tröjan i stl. 104 sitter PERFEKT, och byxorna och T-shirten är 110/116 och sitter även de bra, inte för stora iallafall... Och stl. 28 på skor! Ja jisses.... Vi var in en snabbis på Erikshjälpen där bytet blev en barnbok "Tomtarna firar jul", som jag hade när jag var liten...lite nostalgi. Blev oxå nån tygbit, innan kosan styrdes mot Sandslån.
Farfar bjöd på lunch, våfflor, jättegott fast Kiron varit tjurig och sur i bilen innan han kom fram! Så fick han ju oxå julmust och hembakta bullar som inte var fy skam...
Roger fick en tröja av oss, och som tur är blev det rätt storlek! =) Tiril fick oxå lite bus och pussar.
Sen for vi till mina föräldrar, min fostersyster fyllde 16 år. Som vanligt är hon skitsvår att fånga på foto, men en del andra fick vi, hehe.
Kiron sprang direkt fram till "morbror" Thomas och hoppade upp i knät.
Kikki o Johan o Anki njuter av lite fika...Smörgåstårta!
Ankis fosterdotter Emilia fick genomgå en undersökning av Tiril...

Emilia var snäll och delade med sig av sitt lördagsgodis till avundsjuka Kiron, som dock inte fick i sig denna jätteklubba...som Tiril gärna skulle smakat hon med!!
Jag och M har sett på lite kult-film i helgen, urgamla "The Beastmaster" hehe, det görs inte filmer som på 80-talet längre!!!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...