tisdag 23 november 2010

Planer i veckan och sytt body!

Hellu!
Jaha, rapport om Ms tå då! =) Den var inte helt bruten, men hade troligen en spricka eller liten fraktur. Han ska vara hemma och vila några dagar så borde han kunna jobba sen. De kan ju inte direkt spjäla tån heller, så det är bara att stå ut.

Sitter och kikar på barnens foton från öppna förskolan, man kan se dem direkt på nätet. Har inte bestämt än hur våra "bildpaket" ska se ut.
Måste julpynta eller iallafall adventspynta här i veckan, ja. Ska sy julgardiner till barnens rum, snabbt fixat bara man tar itu med det, köpte tyg förra året på Panduros rea.

I helgen ska Kiron vara först hos mormor o morfar och sen farmor o Voitto. Jag och M har tänkt åka till Birsta på lördag och shoppa julklappar, men vi får väl se hur det blir nu då med Ms tå... =( Var även sugen på att gå på bio och se Harry Potter (vi MÅSTE se den på bio), men det lär väl vara fullt den första veckan så det får vi väl ta längre framöver, bara nån kan vara barnvakt, vi tänkte gå under dagtid.
Strax ska jag och Tiril åka med Ia och Albin till babyfiket på öppna förskolan, var ett par veckor sen sist...Ska bli sköj.
Igår blev det lugna dagen här hemma. M satt och såg mycket TV, här myser han och barnen lite i lekrummet medan jag dammsuger...

Jag sydde klart en fusk-omlottsbody till Tiril, legat tillklippt ett tag och jag tänkte att jag måste sy ihop den innan hon hinner växa ur den. Blev ändå på gränsen då den är stl. 74, vilket hon ju vuxit ur i många plagg. Men vi får använda den så mycket det går under tiden vi hinner! =)


Ha en bra dag!

1 kommentar:

Mikaela sa...

Hej! =)

Måste juh fråga om du kan sy typ ett underställ av fleece som man kan ha under overallen? =) & vad skulle det då kosta om ja ville köpa den? Tänkte åt Nemo, skulle va bra att ha nu då det ska bli en sån kall vinter. Mvh Mikaela

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...