torsdag 25 november 2010

Mat, film, sömn, shopping.

G´day! Här är middagsfixet i full gång, min fisksoppa står och puttrar på spisen och snart ska jag sätta in vitlöksbrödet i ugnen. =) Hungriga killar väntar otåligt.
Idag har vi uträttat lite nödvändigt, kylskåpet gapade ganska så tomt så en del inköp behövdes. Men först tog jag en sovmorgon, mycket välbehövlig då lilla gumman höll mig vaken 2 timmar i sträck inatt... Vet ej varför men det är ju lite upp och ner ibland med de små, igår natt sov vi istället jättebra.
Såg förresten igår kväll "Resident Evil-Afterlife", jag älskar zombie-filmer och speciellt Resident Evil som jag har en förkärlek till från spelen, som är galet läskiga, fy sjutton vad man hade adrenalinet pumpande de spelnätter man ägnade åt det... Den här filmen var inte lika spännande som de andra men helt klart sevärd.
Nyvakna skruttan testar storebrors hammare. Blev en sväng på Erikshjälpen också där jag köpte bla. en tomtedress till Kiron, modell större så han kan ha den utanpå overallen, eftersom de ska ha Luciatåget utomhus i år (är ju en barngrupp på 38 barn, så de + alla föräldrar får nog inte plats inne!!!!!)
Så nu har jag oxå rotat fram de 2 gamla tomtedressar vi haft här hemma i stl. 86/92 och 98/104, jag ska lägga ut dem på Tradera i kväll.
Min favoritpåse från dagens inköp blev ju såklart denna....
...innehållandes den sista boken av Twilight-sagan. Längtar tills jag får tid att återigen försjunka i Bella och Edwards kärlek för ett tag...=)
Påsen innehöll också detta guld-hårband till Tiril. Hade tänkt köpa bla. guld-kjolen som de oxå ska ha där, men den verkar redan vara slut.. Ska spana efter nån söt klänning i svart eller liknande istället. Tanken är att Tiril ska ha den nån av juldagarna. Jag har oxå en klänning på gång till henne att sy, som hon troligen ska ha på julafton.
Påsen innehöll för övrigt även rött kantband, som jag behövde till en jul-kjol jag grejar med, den kommer bli till salu. Ett sånt där projekt som bara kom till av hjärtans lust utan nån specifik mottagare, det är sånt man behöver emellanåt för att behålla sy-glädjen!
Vi får se om jag kikar in nåt imorgon, Kiron ska ju lämnas av hos mina föräldrar och vi vet ej än om vi åker hela familjen eller inte. Annars får ni ha en tokhärlig fredag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...