söndag 28 november 2010

Harry Potter och Dödsrelikerna del 1...

...har jag nu sett...och är fortfarande lite "biohög" så att säga, är en så härlig känsla när man har sett en bra film, fast lite sorgligt att återvända ut till kalla vintern efter bio-magin. =)
Den var väldigt bra, bättre än de två föregående filmerna tror jag...åh så jag längtar efter den sista, ska tydligen visas i Juli.
Slås för varje film precis som med böckerna att de blir mörkare och mörkare, detta var verkligen ingen barnfilm, jag skulle INTE visa denna film för en 7-åring!
Ms bror Mats och hans flickvän Hanna kom hit och kikade på filmen med oss, kul att ses, de har fullt upp med att flytta in i sitt nya hus för tillfället. =)

Farmor kom hit och var med knoddarna och såg till att vi fick lite varm mat i oss när vi kom hem, en klippa. =) Kiron är hemma igen och det är full fart, och det märks att ungarna saknat varann. Nu är det kvällsfix som gäller, och jag sitter och lägger ut lite Tradera-auktioner, mest urvuxet stl. 68 för tillfället, men även två jul-kjolar jag sytt, kika här om ni är nyfikna... =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...