onsdag 18 oktober 2017

Kiron 10 år!

Så har då den stora dagen passerat, Kirons 10-årsdag!! Vi väckte honom i morse med sång och paket och rosa munk som vanligt. Gopojken! 

Han fick öppna 2 paket imorse och spara resten till i eftermiddag då Mattias kom hem. 

Jag har ägnat en stor del av dagen åt att baka, bakade en kladdkaka eftersom Kiron älskar det, och sen 2 sorters maränger (det var dom som tog sån tid, nytt recept!). Men gott blev det iallafall. =) 

På eftermiddagen efter att jag hämtat barnen (+bonusbarn Horn, haha! Vi försöker hjälpas åt då vi kan hämta tidigare ;) =) så droppade besökarna in. 


 Mormor och morfar, morbror Johan, moster Kikki och Robin, och så min syster Anki kom på besök idag. =) Resten kommer i helgen vad vi vet nu. =) Kiron är jättenöjd med sin dag, han fick många fina presenter! Av oss fick han prenumeration på Kalle Anka, en faktabok om hajar, hajposter, hajflytmadrass, Roblox-bux (spelpengar), 100 kr och så en egen hårddisk som vi väntar på leverans för speldator. =) 
Av dom andra fick han STORT  Star Wars-Lego, hajmugg, godis, pruttkudde, faktabok om hajar, Lego-suddgummin och Google Play-presentkort. =) 
Tack för alla fina presenter! 
I helgen väntar mer firande! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Kirons första firande av födelsedagen verkar ha varit lyckad med mycket bra saker från önskelistan! Kul!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...