fredag 27 oktober 2017

Barnfri helg med hotell!

Nu ligger jag ju efter med bloggandet igen! Men, för tre helger sen, 6-8 oktober, hade vi bokat in en barnfri hotellweekend i Sundsvall med Theres och Samuel! Längtat, så skönt att bara slappna av. 

Vi bodde på Hotell Best Western Baltic. Blev uppgraderade till Superior-rum p.g.a. nån hundutställning i stan, riktigt fina rum! =D 

På fredagen, första kvällen, gjorde vi oss direkt i ordning för middag på stan efter lite skålande på hotellet. Vi gick på en Thai-restaurang, Chaow Praya River. Riktigt god mat, jag tog stekt anka i röd curry, och mysig inredning, lite djungel haha! Skönt att sitta i lugn och ro och äta och prata. 


Vi gick sen tillbaka till hotellet och tog en drink innan vi gick upp på rummet. Ganska så trötta, fredag trots allt. 

På lördag morgon blev det jättegod hotellfrukost innan vi promenerade bort till Himlabadet och deras relaxavdelning. =) Spenderade några timmar där med bad, bastu, aufguss och lunch. Lite vila på hotellrummet innan vi fixade oss...

för middag på Pinchos! Hade bokat bord till 19.45. Rolig restaurang, för er som inte varit där så beställer man maten/drycken via en app på telefonen, och hämtar sedan hos kock/bar när det är klart.  

Menyn består av flera små rätter så man äter flera stycken för att bli mätt. Jag tog tre stycken varav ett var ett tillbehör, jättemätt!! Moules Frites (musslor och pommes till), Chiligryta på högrev, och Sötpotatispommes. =) Mycket gott!


Supergoda drycker hade de också! Vi delade på nån kanna vit Sangria till maten, sen varsin drink, jag tog Hallonlakrits-skalle och Mattias Kokosmojito. =P.  
Sedan gick vi vidare till E-street där vi lyssnade på karaoke, pratade och dansade lite. En rolig kväll! Blev nattmat på MAX innan vi gick hem till hotellet. 
De hade sen utcheckning så vi kunde äta frukosten i lugn och ro och vila lite innan vi for hem till barnen som hade farfar som barnvakt hemma hos oss. En härlig helg! Tack för det Theres och Samuel! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Sååå mysigt och härligt det ser ut! Jag tycker det är så viktigt med den där egentiden med jämna mellanrum speciellt man har små/ yngre barn. Där man får chans att bara vara vuxen. Skulle oxå önska att få åka på spa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...