torsdag 12 oktober 2017

Kiron 10 år önskelista!

Hello!! GALET! Om 5 dagar fyller Kiron tvåsiffrigt, min lilla bebis blir 10 år!! Har jag varit mamma i 10 år, kan ni förstå????! 

Han blir svårare och svårare att köpa till då han blir mer kräsen och specifik i sina önskningar, men här är iallafall några av sakerna han önskar sig....

Allt med HAJAR!! Kläder, böcker, filmer, prylar osv osv osv. .... Killens stora intresse just nu är hajar. 

Kläder behöver han alltid, gärna med hajar, haha!  ;) 

Prenumeration på nån serietidning, gärna typ Kalle Anka (länk) eller Musse Pigg. 

Han leker inte så mycket med Lego numer men han ändå önskat sig Minecraft-Lego, isåfall de nyaste. 


Pengar pengar pengar!! Han vill köpa Roblox-modeller, Robloxspelpremier och Stickfight (vad nu det är!) och det är bäst om han får fixa det själv som vet vad han vill ha. ;) Så pengar till det önskas. Han har även fler saker att spara till, som ny surfplatta! 

Laser Pegs är han ännu nyfiken på.

Böcker passande 10-åringar, gärna roliga eller fakta. 

Olika spel. 

Presentkort på kläd, spel eller leksaks-affärer, eller på upplevelser som bio, Paradisbadet, Himlabadet eller Leos lekland. 

Ja, det var det, jag hoppas att ni som inte köpt något än hittar nåt uppslag. Tro mig, det är supersvårt även för oss närmaste i år! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ja visst är det otroligt att barnen är 10 år!! Vi som är så unga 😉 Här hemma har vi samma problem nör det gäller presenter. Edward önskar sig väldigt lite saker. I år var det ett tv-spel, experiment lådor och en piñata som stod på listan... vi har börjat ge upplevelser ist. Så i år fick han en hotellweekend med mig. Vi ska se "Sunes jul" i Gävle den 8 dec.
Hoppas Kiron får en fin födelsedag! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...