onsdag 25 januari 2017

Mina lediga dagar!

Nu har jag haft två dagars ledigt, har varit så skönt. =) Två nätter kvar och sen ledig helg!

På fredag ska Kiron ha skridskoåkning på gympan, och när vi gick hem från skolan igår var det fullt med folk på skridskobanan bredvid oss så barnen fick sån lust att åka. Tiril har inte haft några skridskor, hennes gamla var för små. Men vi chansade och åkte ner på Erikshjälpen för att kika lite snabbt, och halleluja, de hade ett par snygga barnskridskor i precis rätt storlek!! (Hon har ca stl. 33). Så sen blev det hem och snöra på! =D Det är bara jag som inte har några skridskor, men det är bara för att jag inte hittat några begagnade i rätt storlek än, är nog lite för snål (eller ekonomisk) för att köpa nya för att åka bara nån gång per år. 

Hon blir duktigare och duktigare! Nu måste vi hitta pjäxor i rätt storlek också, vi får se om det blir nya eller begagnade. 
Och Kiron kan ju åka sen länge. 

Jag har också sytt en kjol under mina lediga dagar. Och sytt mer också, håller på med födelsedagspresent till skruttan. Är så jäkla roligt att sy, jag MÅSTE prioritera mer tid åt det i år för det får mig att må så bra. 

Utsikt mot Härnösands centrum, från gångvägen till mitt jobb. =) 


Lite shopping! Denna kom hem för någon vecka sen, har bara inte visat...klänning beställd till vårbalen på logen. =) 

Sen har det också blivit lite nostalgi-DVDS från Discshop, såg att dessa var nästan slutsålda så måste passa på eftersom de inte alltid tar in såna här gamla filmer igen. Älskar dem alla tre! Såg "...galna äventyr" igår. 

Har också köpt hem kalasattiraljer till Tirils kommande 7-årskalas, inget datum satt än men det blir My Little Pony-tema. Skruttan har valt ut sin outfit redan. ;) 


En film jag såg i förrgår är denna, "Dream House". Thrillerrysardrama typ. Jag fulgrinade riktigt, sorglig, men bra. =) 

Och sen har det blivit en hel del tid tittandes på Skam! ;D
 Började i måndags och är svårt att sluta, "bara ett avsnitt till". Den är ju såå bra!! Har tänkt se länge, har ju varit svårt att undvika dess popularitet. Men jag förstår varför!! Har ni inte sett, SEE!! 
Känner igen mig i mycket, får flashbacks, skrattar så jag får ont i magen ibland och gömmer mig bakom skämskudde emellanåt.  

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Började titta på Skam oxå och drog nog en 6 avsnitt i rad. Men sen kom jag av mig. Ok serie.. men inte helt magisk.
Kul att du ger dig tid att sy. Så härligt när man kan boosta sig själv genom att göra något man tycker om!
Spännande med My little pony kalas! Det blir nog roligt för Tiril!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...