måndag 30 januari 2017

Vänner i pyjamas, mammamiddag och sjuklingar.


Hej!
Måndagar och fredagar, början på veckan och början på helgen, känns ibland som om det är veckans enda dagar så fort det går.. 
Vi har haft en härlig och mysig helg! M vabbade med Tiril på fredag, hon hade fortsatt feber. En lugn och skön fredag kväll med god mat och film, Mattias hade skurat golven och fejat när jag klev upp så nystädat och fint, jag behövde bara fixa middag. =) 

På lördag var Tiril piggare, och vi hade planer med familjen Fahlén, vi har inte ätit middag med dem eller fått umgås riktigt sen i Augusti. Så vid middagstid hämtade Ia upp oss i pyjamas-stassen! =D Pyjamasparty! 


Ia hade gjort förrätt som vi först mumsade på, sen gjorde vi det enkelt och gott och beställde pizza.

Pyjamas-ungar!

Jättemysigt att sitta och skratta, prata och lyssna på bra musik både ny och gammal, blev några dance moves också. ;) 

Vi hade verkligen en jättekul kväll, en av de bästa, tiden går alltid så fort och det blir ganska långt mellan gångerna vi ses ibland även om det inte är meningen, livet och allt kommer emellan hela tiden! Men jag älskar dessa människor! 
Jag och Ia har känt varandra i 20 år i år kom jag på (och Daniel & Mattias ännu längre)! Ujuj! =)

Söndag blev en lugn och seg dag förstås. Tiril hade feber under dagen. Inte på kvällen dock, vi hade bokat middag med mamma och pappa (första gången vi träffar dem riktigt också sen mamma kom  hem!!). Jättegod mat som alltid. 
Avslutade helgen hemma i soffläge med film, "Sennentuntschi", första gången jag sett en Schweizisk film tror jag. ;) 

Inatt sov vi inte bra, varken jag eller Mattias. Svårt att sova blandat med uppvakningar av Tirils hosta. Hon har varit hemma idag och blir hemma imorgon med, ingen feber idag men varit snuvig och hostig. Vi fick hämta Kiron lite tidigare på skolan idag också, han har också blivit förkyld och kändes hängig fast han har inte haft feber. Men han blir också hemma imorgon.
 Jag har jobbat ikväll, M kom hem tidigare och "löste av mig". Nu har jag tre dagar ledigt på mitt schema, så barnen hinner förhoppningsvis vila upp sig. Jag ska försöka hinna med lite grejande inför Tirils födelsedag, en vecka kvar imorgon! Vi måste skriva inbjudningar till kalaset, skicka bild till tidningen, beställa tårtbild och så ska jag sy en till present. Kanske baka några kakor, vi får se. 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Rooligt med pyjamas party!! 😊 jag har varit på ett 30- årskalas med pyjamastema en gång.
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...