tisdag 10 januari 2017

Slut på jullov och slut på LOST.


Igår var jullovet slut! Barnens första dag på fritids och första tidiga morgonen på några veckor...;) Var inte så jättesvårt att få dem ur sängen.  
Kortdag blev det...men de var väldigt trötta och lite griniga när jag hämtade dem istället, Tiril tyckte jag kom för tidigt och ville inte alls följa med, haha!
Idag är första riktiga skoldagen för dem. Dags att återfå rutiner och få igång veckomatsedlar igen, flyter på mycket smidigare då. Känns just nu ganska skönt att starta med vardag igen, bara de tidiga morgnarna som känns jobbiga. 

Igår kväll boxade vi äntligen klart LOST, herregud vad det dragit ut på tiden (bara 7 år sen serien avslutades, haha!) Vi såg ju sista säsongerna för nåt tag sen, men när vi väl kommit till de två sista avsnitten fanns de ingenstans att hitta (streama ;)). Men nu hittade vi dem och passade på. Ett avslutat kapitel, fint, sorgligt och väldigt förvirrande måste jag säga och kul att se flera gamla karaktärer, till och med Boone (Ian Somerhalder som jag ju älskar i Vampire Diaries). =) Minns när serien startade 2004, vad sjukt spännande den var. Då bodde vi i lägenhet på Brunnshusgatan och följde varje avsnitt slaviskt. 

Hoppas få träffa mamma idag, hon kom ju hem från sjukhuset för en vecka sen men det har bara varit jobb jobb för vår del så har inte hunnit hälsa på. Men man vill ju heller inte att det ska bli för tröttsamt för henne. 
Och så kommer det också bli en fortsättning på mitt hår idag. ;)

Ha en fin dag! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...