lördag 21 januari 2017

Gamla foton-nostalgi med BFFs, och stilla helgmorgnar...

Natt 2/3....

Idag när jag sovit klart och ätit frukost, så blev det att rota igenom mer papper. Det är så otroligt frustrerande att betygen bara försvunnit sådär, jag blir galen! Har ju bättre saker för mig än att sitta och rota efter gamla papper hela dagarna...

Snubblade i alla fall över en gammal plånbok, rosa och fullklottrad med ordspråk och grejer var den, och med mina vänners autografer... ;) Hittade massa gamla porträttfoton i den, ni vet såna skolkort. Och dessa från fotoautomat, som jag och mina vänner Lena och Annelie tagit i 7:an, vårterminen 1995. =D Den där vi är alla tre är taget i 8an står det, så det lär väl vara på hösten 1995 då. Ah vilka minnen, mycket kul man gjorde med dessa ladies, BFFs, ler och långhalm! ;) Vi fortsatte hänga ihop genom hela högstadiet och även gymnasiet då vi sökte samma linje i Härnösand, blev en liten flytt för oss alla tre.
 Lena träffade jag ju på tjejmiddagen i November fast det blir ändå alldeles för sällan men det är underbart att hon flyttat tillbaka till Härnösand från Norge! Och Nellie har flyttat långt ner i landet, så där blir det aldrig vi ses. Tur det finns facebook i alla fall. =)

Imorse kom jag hem precis när soluppgången var på gång, vilka vackra färger det kan bli!!  Och det är aldrig så stilla ute som kl. 6-8 tiden en helgmorgon på vintern.

Myspojken kom upptassande när jag kommit hem, han vaknar oftast när nån går i dörren. Kom och kramades och la sig på soffan med filt och surfplatta, gosen.
Ja, sussa gott inatt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...