onsdag 9 november 2016

Riktigt crappy dag, snö, knaskatt och loppis.

Usch vilken crappy dag! Och då tänker jag inte bara på valresultatet i USA (i chock!) , utan även på det närstående planet med hemska ledsamheter. =´( Toppa det med att M fick punka på vägen hem och vi fick punga ut 1100 kr för nytt däck bara sådär, och att jag råkade slänga med vår superbraiga febertermometer i tvättmaskinen. Plus PMS-vecka med allt vad det innebär, plugg-stress och känning av ögoninflammation eller dylikt så jag går i glasögon (istället för linser) och utan smink och känner mig allmänt ful. Japp. Ni hör ju. 
=(

Det som varit bra med dagen är väl god middag, fått sy litegrann, fina goa ungar och kvällens träning. Positiva tankar innan läggdax! 

Det är helt otroligt vad mycket snö det kommit på en vecka!! Igår var det uppehåll men idag har det snöat spikflingor och blåst. 
Såhär såg det ut måndag morgon när jag och barnen gick till skolan. Totalt oplogat. Och svinhalt under snön, jag ramlade två gånger, varav en gick jag nästan ner i spagat. Ouch!
Vackert, men för tidig vinter, den blir låååång! 

Snön den bara kommer och kommer och kommer...


Nåt roligare, vår ena knasiga katt! 

Och igår fick jag gå på Erikshjälpen, yay! Roliga pysselmaterial, tyg, adventsstake-projekt och en snygg festväska. Kul shopping! 
Nej nu är det dusch och godnatt, ska krypa ner och läsa nån rad och fördjupa mig in en annan värld för en stund. Sov gott! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Kram! Hoppas morgondagen blir trevligare för dig! ❤

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...