lördag 19 november 2016

Buzzar Garnier MoistureBomb Tissue Mask!

Trevlig lördagskväll på er! Idag har vi mest ägnat dagen åt att byta gardiner osv. inför jul efter en lat förmiddag i sängen med "Så mycket bättre". ;) Blev en liten shoppingrunda också.
Nu ska vi se skräckis, äntligen har "The Monster" blivit tillgänglig så den ser jag fram emot! 
Via Buzzador har vi fått chansen att testa Garnier Skin Active Moisture Bomb Tissue Mask. På 15 min ger den intensiv återfuktning med mjukare hud och strålande lyster. Den innehåller bla. granatäppleextrakt och passar alla hudtyper. Den är enklare att använda än en kladdig kräm eftersom du endast lägger på masken som en tygbit över ansiktet och stryker tätt mot ansiktet, sen sitter den på plats tills du drar bort den. 
Först när jag satt på masken så var det en lite svidande känsla, jag brukar kunna vara känslig. Men jag kände strax att det blev mer svalkande och snart kändes den kall och skön. Nu efteråt ligger den svalkande känslan kvar. Jag kan tänka mig att denna håller vad den lovar speciellt såhär vintertid, med en uppiggande känsla. 
Vill du se vad de andra testpiloterna tycker på sociala medier, kika under taggarna #garniermoisturebomb #moisturebombbuzz och #buzzador 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...