söndag 7 juni 2015

Buzzador för Yoogaia!

Jag har nu i en månads tid fått testa onlinetjänsten yoogaia, som ursprungligen utvecklades i Finland. De tillhandahåller både yoga-, pilates-, core-, kettlebell, "tehotreeni" och djupstretching-pass. Man kan både köra passen live och få konsultation direkt via webcam,  eller senare då de sparar inspelningen. 
Det finns många variationer på pass med olika svårighetsgrader så det passar både oerfarna och mer rutinerade träningsentusiaster, och instruktörerna pratar antingen finska eller engelska. 
Namnet yoogaia kommer från yoga, som betyder kombinera, och gaia, som betyder världen. =) 

Pga. sjukdom har jag inte alls kunnat köra så många pass som jag skulle önska, men jag gillar verkligen själva idén och upplägget med denna tjänst! För mig blir det inspelade pass eftersom jag jobbar många kvällar och man ju såklart måste anpassa träningstiderna efter barnen. Jag är ju ett fan av hemmaträning. 
Ska jag klaga på något så är det lite dålig ljudkvalitet på passen, och att det är svårt att titta på en skärm och samtidigt göra olika ställningar. ;) 
Här hittar du Yoogaia! De har alltid 7 dagars gratis prövotid. Men via denna länk kan ni mina vänner få prova i 14 dagar. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...