måndag 11 november 2013

Liten sjukling och veckomatsedel v. 46.

Fyy vilken hemsk natt det blev inatt! Vi var vaken flera timmar i sträck då Tiril bara hostade och hostade lilla stackaren! =( Knoppade av igen mot morgonsidan så då fick man någon timmes sömn men alla har varit jättetrötta idag. Morgonen blev sen, var ju tack och lov skönt. Båda barnen hemma med mig.
Sakta mak har det varit, barnen har lekt lite, spelat spel, sett film, vilat, klippt ut ur leksakskataloger m.m. Jag gick igenom en såndär "stoppa-undan"låda med lite syprylar som vi har i köket, räkningar och sånt som skulle sorteras. Skönt att få bort lite sånt. Har också hunnit med en Ellos-beställning, visar imorgon.
Här har sjuklingen bäddat ner sig i lekrummet med en bok, vi satte förra veckan in en dagbädd där, som vi fått i skänkes-grupp för längesen, lite mer lättstädat. =)
 
 
Kiron var så snäll och tålmodig och spelade själv med lillasyster, hennes favoritspel, "Ladylovelylocks"-Lotto. Härligt att se!
 
Här är denna veckas matsedel, fast troligtvis blir det inte varma mackor imorgon, utan vi kom på att vi behöver tömma frysen lite på färdiglagat.
Fläskfilé-receptet tänker jag dela med mig av senare och hoppas att det är gott!
 
Ikväll hade Tiril 38,4 i temp...går inte febern bort imorgon måste vi ringa vc igen, och hon är ju fortfarande så förkyld. M ringde idag och förnyade receptet på Ventoline, så vi har nåt annat än Mollipect eller Lepheton att ta till. Vi får hoppas på det bästa!
Nu har vi sett ett avsnitt av "Arga Snickaren", så nu blir det kryp i säng, behöver all sömn vi kan få!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...