söndag 10 mars 2013

Yrsel och besök.

Söndagen har varit ännu en lugn dag. Jag fick sova länge, väldigt skönt, men är lite som att det inte går att sova bort denna trötthet..
Sen har vi bara tagit det lugnt hela dagen, M har rensat lekrummet och böcker medan jag legat/suttit och sett på och dirigerat. ;) Jag har haft en hel del yrsel idag, speciellt nu ikväll så var det riktigt otäckt då det bara gungade i huvudet på mig! =( Måste ju bero på bihålorna..

På eftermiddagen/kvällen fick vi besök av min syster Maria med familj som ville gratta Tiril. =) Tiril har ju varit sjuk de två senaste gångerna de försökt, denna gång var "bara" jag sjuk så, det gick ju bättre...;) 
Tiril tyckte kissen skulle ha lite solskydd, (är ju så soligt i sovrummet om dagarna nu, hehe!)

Barnen tyckte det var kul att få leka med kusinerna Moa och Wilma en stund. De ville visa dem allt de äger och har och kan. ;) Tiril var speciellt stolt över sina vingar, och den fina "pinsess"klänningen hon hade dagen till ära. 

Fikatajm!

Hon fick av dem fler möbler till dockhuset, perfekt, nu är det nästan komplett möblerat, kanske fattas lite köksinredning och nåt till badrummet, och kanske nån gardin eller så. =) 

Hon fick också ärva en hel massa, detta sminkbord och många påsar kläder och skor efter tjejerna, helt perfekt, tack så himla mycket för det!! 

Vi har sett första avsnittet av nya serien "The following" ikväll, den verkar ju spännande. =) Spelar in andra avsnittet... 

Och för andra kvällen i rad är vi undrande till vem av ungarna som tycker att sovrumsnyckeln ska ligga i Ms vattenglas...? 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...