söndag 3 mars 2013

Solig dag med korvgrillning och bobåkning!

Vilken dag, misstänker att inatt kommer man sova gott! =)
Vid 11 kom grannarna förbi och hämtade upp oss för lite pulkaåkning och korvgrillning. Blev ett nätt litet tåg bort till Kappelsbacken, vi var 6 vuxna och 5 barn. =) Strålande solsken hade vi, perfekt uteväder, och när vi satte oss i lite lä så blev det dundermysigt i solen. 
Hehe själv är jag ju inte direkt nån pulka/bobåkare, men tack och lov är M det. ;)




 Vi var ute till 14-tiden, och sen bjöd Horns på fika. =) Två timmar senare gick vi hemåt, när barnen lekt av sig ännu mer. Trötta barn och trötta föräldar, så vi skippade faktiskt matlagningen, M blev så sugen på pizza när vi satt och pratade mat med grannarna, haha! Det blev vardagsrumspicknick med pizza/kebabtallrik och film istället, en av Tirils julklappsfilmer, "Askungen" som vi inte hunnit se än, gillades av alla, speciellt Tiril är ju så "pinsessig" nu. 
Nu ska jag och M se en film själva innan läggdax!

2 kommentarer:

Maria sa...

Tiril verkar vara en liten prinsessa precis som min Ronja! :) Askungen, Skönheten och odjuret, Törnrosa mfl tittades på hela tiden när hon var i Tirils ålder. Nu samlar hon på alla barbiefilmer som finns...hon har sett ALLA! :)
Ni verkar ha haft en jättemysig dag ute i solskenet!
Kram på er!

Anonym sa...

vilken mysig dag ni fick=)! pga sjukdom har vi ju knappt varit ute o lekt med ungarna i snön, känns lite trist!

gott med pizza och filmmys=)

Linn är också väldigt inne i en princess-period, men hon kan ju såklart kolla på annat också, Lejonkungen o Ice Age har gått rätt ofta här hemma=).

kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...