tisdag 19 februari 2013

Matsedel v. 8 och lite veckoplaner.

Veckans första arbetsdag är till ända, och första arbetskvällen på ett tag (har ju haft nattskift i 2 veckor). Denna vecka är det 4 arbetskvällar, lite trist att det tar mycket från familjetiden, men annars trivs jag finfint med att jobba kväll, bättre än morgnar.
Imorgon blir en såndär lite fullbokad dag igen då jag har först skola och sen kvällsjobb. Och läxorna har jag inte alls hunnit med. Men vad gör man?
Här är veckans matsedel, helgen har lämnats öppen då jag jobbar och inte kommer äta middag hemma, så M bestämmer när det närmar sig. Idag har han stekt tunnpannkakor, som de åt med grädde och drottningssylt. Lät riktigt gott, jag är annars ingen stor pannkaksälskare (iallafall inte tunnpannkaka), känns mer som en efterrätt...;)
Nu ska jag lämna över datorn till maken som vill se lite Stargate, och jag själv tror jag ska se kvällens Bygglov-avsnitt, eller kanske krypa ner och läsa en stund, jag började idag om på Twilight-serien, med första boken "Om jag kunde drömma". Feel good-läsning på hög nivå!

1 kommentar:

Anonym sa...

jag håller med dig om pannkakor, men tyvärr är det en av de få rätter som Noah äter så det blir att göra det lite då och då ändå...

usch så stressigt du verkar ha det. men skönt att ni fick en sån lyxig helg iaf=).

kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...