söndag 15 januari 2012

Liebster Award! =)

Av härliga Ulrika med bloggen http://ullahuligan.blogspot.com/ har jag fått en Liebster Award, tack du fina! Mamma till 7 grabbar, hur häftigt är inte det då? Vi lärde känna varandra via familjeliv, då vi båda har barn födda hösten 2007=)


Meningen är att de som får utmärkelsen ska få fler läsare genom att länken sprids. Länkkärlek även kallat och det gillar vi ju såklart. Får du en award och vill anta den gör du som så att du tackar och länkar till personen du fått den av och sedan presenterar de fem bloggar du vill ge awarden vidare till.:

http://detnorrlandskaljuset.se/ En nybliven (här snackar vi dagar!!) 2-barnsmamma till 2 flickor, trevlig tjej som jag känt sen vi var små etta-gluttare. =)


http://sjuhuliganmammans.blogspot.com/ Mamma till en skara på 7, lärde känna också henne via familjeliv då vi båda fick barn hösten 2007! =)

http://www.joannanordlander.com/ Tränande småbarnsmamma till liten tjej, känt henne sen högstadiet, hon var klasskompis med min M. Hon bloggar om sin träning, mammalivet och lite annat. =)

http://mamalicious83.blogspot.com/ Fina Tina som jag följt sen några år, ensamstående stark mamma till 2 tjejer.


http://alskadochunderbar.blogspot.com/ Och sist men inte minst min svägerska Kikki, också hon nybliven 2-barnsmamma!


Jag har förresten problem nu att kommentera hos många, så ni vet. ;o)

3 kommentarer:

susanne sa...

Tack för Awarden vännen. JÄtteroligt att du ville ge mig en=) Har även gett dig en i min blog!!

kram och tack!!

Monita sa...

Tack så mycket! :-D

Joanna sa...

Tack för den! Jag har nu länkat och länkat vidare =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...