torsdag 26 januari 2012

Diverse krämpor och gnäll, och Me & I:s nya kollektion!

Fy vad jag är trött idag...Somnade kring 22.30, sov några timmar tills Tiril vaknader och tjoade. Stoppade om henne....och sen var det omöjligt för mig att somna om!!! Gah! Tankarna snurrade lika mycket som jag själv snurrade i sängen. Lagom tills jag slumrade till igen ringde klockan. Bara att kliva upp. Var fundersam om det skulle bli VAB-dag igen, isåfall för M, för Tiril är så himla snorig!! Men vi kom fram till att det var kortdag och vi kör. Verkar ha gått bra men de sa också att hon var supersnorig. Jag själv har så ont i foten, fått en hälspricka, aldrig haft förr men fasen vad ont det gör!

När M kommer hem ska vi slänga i oss mat och sen åka ner på stan för några ärenden. Är typ ALDRIG på stan numer, men nu är det diverse som behövs. Ska in en sväng på Dollar och Lidl också.

Me & I släpper sin vårkollektion...Kikade in på sidan, blev inte direkt stormförtjust, känns som old news, sett allt förr. Gillar som så ofta bebisplaggen mest, men har ju ingen bebis längre. =(.  Kan ju vara så att plaggen är finare i verkligheten, några jag gillade bäst var iallafall dessa:
Till Kiron;
Till Tiril:
Och till mig själv:
Jag ser fram emot att gå på klädparty hos Ia den 1 Mars, men för "nya" märket Pomp de lux! Kolla in vilka fina kläder! =)

Imorgon är jag ledig, lovely! Ska ha fredagsmys med familjen på kvällen, då jag börjar kl. 13 på lördag. =) Ha det bra tills vi hörs igen!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...