söndag 29 januari 2012

Blommor och stortjej.


Så har jag jobbat klart för dagen, imorgon väntar jobb 7.30-12.30, men sen är jag ledig 2 dagar! Skönt, även om jag vet att jag kommer vara galet busy busy busy!!!!! =/
Sambon kom med blomma till mig...gullplutt. =)
Har inte träffat barnen alls idag eftersom de låg när jag kom hem....=( . De har haft det bra hos mormor och morfar iallafall! =)
Denna bild tog jag på stumpan häromdagen, då hon la sig ner med vovven som kudde, och sa "Ska sova här, nu!" =) Var nog längsta meningen hon sagt nån gång!!
Stora tjejen, nästa tisdag blir hon 2 år!
Nej nu blir det strax sängen...!

Förresten, till anonym som undrade var jag köpt Bärgarn-tyget!! Det finns en köp och sälj-grupp på facebook som heter Tygsamlarna, där hittade jag tyget! =) Tror det kan finnas kvar än om man har tur....;o)

2 kommentarer:

Shannara sa...

Var bara tvungen att lämna ett litet avtryck innan jag går. Tror att vi befann oss i samma grupp på famlijeliv när vi väntade våra nollsjuor.

Ser att du har en liten skrutta på nästan två nu också. Jag fick också en liten nummer sex (som blir tre till sommaren), fast jag trodde jag var färdig med barn efter Emilia som kom -07.

Ha en underbar vecka!!!

Kram Malin (Shannara)

Monia sa...

Hej! Just nu har jag två tävlingar i bloggen!

En där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se - tuffa kläder för barn 0-6 år :)

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

Och en där du kan vinna en supersöt nalle från kramdjursbutiken.se:

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-nalle-fran-kramdjursbutiken.html

Kika gärna in och var med i tävlingarna :) Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara... Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...