lördag 28 januari 2012

Jobb och sjukor!

Jag jobbar och jobbar, och stressar mycket hemma också, är mycket nu, känner att jag knappt hinner med! Just nu sitter jag på rast på jobbet, började 13 idag. Imorgon jobbar jag delat, 7.30-21.
Vi hade myskväll igår och såg på inspelad Wallander-film sen förra helgen...Kom i säng alldeles för sent.
Lillan var lite hängig igår och när jag tog upp henne efter lunchvilan så var hon skållhet, nästan så man brände sig på henne!! Temp: 40 grader!!! Gah!
Hon piggade på sig lite efter alvedon, men vid läggdax hade hon 39,3 igen.
Idag har hon dock verkat pigg och glad, vet inte vad febern beror på men hon har ju varit mycket snorig den senaste veckan så det är väl förkylningen som inte ger med sig och tar nya tag/börjar om. Skapligt less på denna sjuka höst och vinter nu!!!! Sommar? Ja tack!
Nu är faktiskt barnen hos mormor och morfar, för M vill jobba extra imorgon och vara tidigt ute så barnen fick sova där inatt. Hoppas att det ska gå bra. =)
Nu ska jag ta i här på jobbet igen! Hörs!

2 kommentarer:

solokatt76 sa...

ja det är inte kul när man känner att man inte hinner med allt som man vill/ska7behöver och Ursch vad jobbigt när det sjuka aldrig vill ge sig heller!!

Vi har klarat oss jättebra från sjukdom sen jag böt jobb och Eddie har oxå hållt sig relativt frisk trots att både magsjuka, löss, vattkoppor och springmask gått på förskolan

Krya på till lillan!

kram

Anonym sa...

usch, ditt liv låter lite väl stressigt nu=(. hoppas du försöker vila när du kan iaf!! stackars Tiril som är sjuk igen=(. här har ungarna klarat sig hyffsat bra denna vinter, men jag ska väl inte ta ut något i förskott, vintern är lång;-).

skickar lite styrkekramar, tror det behövs.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...