söndag 19 juni 2011

Vår helg so far...Utemat och badhus!

Åh snart är helgen förbi för denna gång! Vi har haft det härligt och skönt, haft funderingar på att åka nånstans (hälsa på osv) men motstått impulserna och bara varit här i Härnösand. =) Härligt.

I fredags föreslog M att vi skulle äta ute, och tanken att slippa laga mat kändes lockande, så vi promenerande ner till Sorrento´s. Kiron valde köttbullar och strips, jag nån god kötträtt med klyftpotatis, o M dito. Gott gott. Väntar på maten...M hade velat ta en starköl, men de har bytt ägare och inte fått rättigheter än, så det blev bara 3,5a...=) Gott det med, juh. Mamma och pappa kom förbi på fredagskväll, förståeligt nog känns deras hus så tomt nu utan Bruno så de ville ha lite sällskap. Surrade med dem ett tag och såg lite TV.

Tiril ska alltid mer än gärna hjälpa/stjälpa till att tömma diskmaskinen nu!
Igår for vi äntligen till badhuset, tänkt göra det så länge nu! Superhärligt var det!

Tiril var lite skeptisk, hon trivdes bäst här i "stora" barnpoolen och mest i våra famnar, men tyckte annars det var kul.
Den superfina nyrenoverade barnplasken, med fontäner och duschar och 3 små pooler, lät tyvärr väldigt så därför var Tiril lite småskraj där inne.
Den större poolen gick som sagt bättre... Vi kommer definitivt försöka komma iväg till badhuset snart igen, Kiron ville inte åka därifrån! Det var oxå väldigt bra måste jag säga att de hade barnstolar utställda lite överallt i omklädningsrummen/duscharna, så Tiril kunde sitta i en sån och duscha och medan jag torkade mig. Barnvänligt!!
Efteråt for 2 trötta föräldrar med 2 trötta barn (varför blir man så trött av att bada?!) till McDonalds och smaskade sen lunch. Kiron fick dessa pandaglasögon med Happy Mealen (i själva boxen).
Söt panda-Tiril.
Såklart däckade Tiril i bilen efteråt. Vi var och handlade lite innan hemgång, där jag gjorde rabarber-smulpaj som vi senare festade på. Hann också sy en liten gardinkappa till Tirils rum! Det retro börjar ta form..=)


Idag har vädret varit väldigt omväxlande, Kiron och M var ut en sväng till Smitingen och kollade läget. Jag ska nu äta lunch och sen ev. måla lite vitt!!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...