tisdag 21 juni 2011

Nytillskott hos mina föräldrar, och motion...

Får jag presentera Ludde! Han bor numer hos mina föräldrar. De är så ledsna och upprivna över Bruno och huset känns så tomt så de vill inte ens vara hemma... Pappa har fått nytt jobb, och mamma har nu semester... Kan tänka mig att Ludde kommer ge henne fullt upp och hjälpa dem att skingra tankarna!


Inte ersättning för Bruno, men likväl en ny liten själ att lära känna! =) Ska bli kul att träffa lilla vovven på lördag! Igår tog jag faktiskt en springrunda!! Vi har sen några månader tillbaka bestämt att vi måste ta oss tid för åtminstonde varsin kväll i veckan då vi får komma iväg och röra på oss. Än så länge passar det bäst efter att barnen somnat, och ekonomin sätter också stopp för träningskort och dylikt, därför har det blivit gratis: raska promenader. Bättre än ingenting iallafall!


Igår blev det alltså lite joggning istället. Riktigt skönt. Kände jag skulle orkat springa längre, men vill heller inte gå för hårt ut, brukar vara mitt klassiska fel och efter en tid brukar jag få ont i benhinnorna och knäna.


Hoppas det blir fler löprundor framöver. =)

3 kommentarer:

solokatt76 sa...

Åh gud vilken söt!!! Inget djur kan ju någonsin ersätta ett annat , alla är ju speciella karaktärer. men denna lilla sötnos lär ju kunna skingra tankarna lite för dina stackars föräldrar..

Kram

susanne sa...

Gud vilken söt liten voffsing!!!!!
Tråkigt att Bruno dog,usch är hemskt när man mister sitt husdjur=(

kram

Maria sa...

Jösses vilken söting! Gjorde dina föräldrar alldeles rätt i! Hoppas dom får lika mycket glädje i denna sötis också som de fick med Bruno!

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...