måndag 20 juni 2011

Pool, gräsklipp, lyckorus och mammaledighet än så länge!

Usch inget tålamod idag känner jag...regnigt ute, sömnen var rätt dålig och det är lite blä allmänt. Ska strax dammsuga huset, mycket välbehövligt!


Igår hade vi däremot en härlig dag. Solen sken på förmiddagen och poolen åkte fram för första gången i år (barnen badade dock ute hos farmor när vi var i Tallinn så inte badpremiär). Jag målade prylhyllan och tidningshyllan vi köpt på Eriks vita, ska få ett lager till oxå sedan. Vi hann oxå klippa gräset, Kiron och jag. =) Lite skillnad från förra året då han var livrädd för gräsklipparen och nästan grät när man tog fram den, kunde absolut inte vara ute då.


Vi såg lite film när barnen lagt sig, "Den utvalde" som gick på 5:an, svensk film med Andreas Wilson. Var väl sådär, sevärd iallafall.


Igår när jag sjöng för Kiron vid läggdax så fick jag som en "utomkropps"-känsla, kändes lite sådär ofattbart, tänkte på mig för ganska precis 5 år sen, då vi nyss haft vårt första missfall. Tänk, här sitter jag nu, och sjunger för min egen lilla lintott som ligger där i sängen och nynnar med och gör yviga gester...Fick ett lyckopirr utefter ryggraden.


På torsdag är det precis 2 månader tills jag börjar jobba. Hoppas att jag kommer ha ro att njuta av den tiden, kanske min sista mammalediga? Träffar ständigt på folk nu som påminner om jobbet med frågor som "Hur känns det att börja jobba snart då?" osv. VET att de inte menar nåt illa, men jag vill helst låta bli att tänka på det mer än jag behöver, så känns det. Tack. JUST NU är jag mammaledig. ;o)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...