lördag 18 juni 2011

Somriga bilder från veckan som gått.

Helg, härligt att den kom så fort, idag hoppas jag verkligen vi kommer iväg på badhuset....I övrigt är det mest slappning som står på schemat, får se om vi kan ta tag i att måla lite prylar vita. VILL FIXA NU!


Har ju inte visat några bilder från den senaste veckan, så här kommer en hög:

Äntligen T-shirtpremiär för Kiron! Han gick med på det i förrgår när Robin och Molly skulle hälsa på, och Molly hjälpte honom på med kläderna...=) Men sen har han åter varit tjurig och vägrat annan T-shirt än just denna, men det är en annan historia...;O) Vi har promenerat och plockat blommor, och Kiron ville veta vad varje blomma heter: Hundkex, Midsommarblomster, Smörblomma osv...Varsin "bukett".
Kiron har invigt den nya hoppbollen han fick från Tallinn....gick mycket bättre ute på gräset än inne på det hala golvet!! =)
Det här är i måndags när vi kom hem, Tiril har allt som oftast nåt slags "extra" plagg på sig förutom det vi tagit på, häromkvällen hade hon lyckats dra på sig ett till par sockar utanpå de andra, och Kiron byxor tar hon ofta...och mössor, som synes!!! Hon är jätteduktig!
Mössor som sagt...
Prova kläder är livet! =)
Till sist en bild på söta Wilma som vi firade dagen före vi for till Tallinn, 4-åringen. Här i den klänning jag sytt till henne i present, och den fina virkade nallen hon fick av mormor.

1 kommentar:

solokatt76 sa...

haha jamen jag förstår Kiron! T-shirten var ju jättefin!!Klart han inte vill byta ut den! Du får väl tvätta den på nätterna när han sover ;)

Söta Tiril!! Visst är det skoj att se på dom när dom börjar kunnat allting "fälv".. Har massa roliga bilder på eddie när han va liten och klädde på sig själv!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...