lördag 4 juni 2011

Mommo o moffa-sjuka ungar!

Hellu! Så var fredagen slut då och jag borde gå och lägga mig, är ju supertrött, varför är jag vaken nu?!...Jaja. Jag och sambon har sett lite "Nitti Leaks"och "Supernatural", druckit vin och myst. Till middag idag grillade vi kycklingfilé, åt strips och tzatziki och god sallad till...


I eftermiddag när jag avklarat städning av huset och lunch, och lillan somnat och jag precis satt mig vid symaskinen en stund, kom mina föräldrar. =) De hade med sig lilja och funkia som mamma hjälpte mig plantera i rabatterna. Sen åt vi lite glass och drack kaffe! När de skulle åka ville ingen av ungarna släppa iväg dem, Tiril blev sur när jag tog henne från morfar, glad igen så snart hon var i morfars famn... Och Kiron han rentav grät för att de skulle åka hem, försökte doppa mormors sko i toaletten. Ville följa med dem. Dålig mamma jag kände mig som då, är jag så himla tråkig?! Men härligt att de älskar sina morföräldrar.De fick lova att komma igen imorgon och gå på marknaden med oss.
Kiron var ledsen ett tag och fick lite mammagos. Blev mycket bättre när pappa kom hem, och när vi sen startade grillen och fick äta god mat.

Goa skruttan i sina fina nya kläder idag, haremsbyxorna jag vann och en tröja hon fick av farfar o Carina på morsdag (båda barnen fick en hög kläder av dem då, jättefina!).

1 kommentar:

Mikaela sa...

Sv: haha nej nej nej, inte du ;) Men tack för kommentaren :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...