söndag 26 juni 2011

Här kommer lilla Ludde, håhåjaja....=)

Sånt här väder har vi haft nästan hela dagen!!! =) Härligt, men jag var inställd på regn och rensning av tygförråd, fixande med Tradera-auktioner och ev. målning av byrå. Snopet. Men har ändå suttit här en del och förberett Tradera, för det har nästan varit FÖR varmt i solen, vet inte vad jag ska ta mig för... Igår for vi till mina föräldrar för att gratta mamma i efterskott. Blev en mysig dag med smörgåstårta (som jag längtat efter det!!!!!!!!) och sen oxfilé, kantarellsås och strips. Mamma fick en flaska Baileys och en keramik-katt av oss...


Fick träffa lilla Ludde, sötis! Kiron och Tiril fick varsin virkad nalle av mamma (Kiron skulle först få en blå men beställde en rosa istället, och den var nu klar...=)). Verkar som Ludde mycket gärna velat ha dem istället!

Försöker hugga in på Tirils lila nalle... Syster Anki o Thomas hade med storvovvarna Molly och Saron också, lite storleksskillnad, haha!
Sötnöt!
Måste såklart kramas lite med lilla vovven...Bar honom vaggandes som med en bebis, upptäckte jag, haha!
Kiron fascinerad av Luddes mat, och svans...
Här kommer Tiril med koppel!
På väg hem igår stannade vi på Videoteket och lassade in filmer, hyrde 4 st! 3 för 100 i en vecka, "The Hole"(fantasyrysare), Battle of Los Angeles" (invasion av utomjordings-film), och "Triangle" (thriller med övergivet kryssningsskepp), också en "Filmfavorit" för 15 kr, "Prinsessan och Grodan". Äntligen får jag se den! Vi såg igår "Triangle", lite skum men sevärd!


Nä nu är det bäst jag tar vara på dagen och gör nåt annat, ikväll blir det ändå lite datortid då jag ska lägga ut Tradera-auktioner...Pöss!

1 kommentar:

mamma sandra sa...

Vilka fina dagar ni har haft då, så det är uppåt man ska åka om man ska ha sol o värme;-). fast ibland önskar man väl lite sämre väder för att kunna ha saker att göra inomhus oxå.

tittade på midsommarbilderna,så fina ni var allihopa och vilken fin 3-rättersmeny ni hade=).

kramisar!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...