fredag 2 oktober 2015

Minecraft-girland och tänder.

Hej!
Igår pärlade ju jag och Tiril lite pärlplattor. Jag snöade in lite på ett visst tema så det blev fem Minecraft-plattor ;), som jag idag satte ihop till en girland till Kirons rum. 


Tirils fina regnbågsgiraff! 

Tiril har varit lite mer "sjuk" idag, inte direkt jättesjuk heller men ätit sämre, sover jättedåligt, hostar mycket och ganska trött! Själv har jag fått mer och mer ont i halsen under dagen och känt mig väldigt trött och tung i kroppen, förstår inte varför jag alltid får ont i halsen nu vid förkylning, förut var det ganska sällan? 
Busjänta som låg och myste under sängen i lekrummet. Fantasin är det verkligen inget fel på, här tror jag att hon var en tiger. =D

Vi hade tacofredag idag, gud vad gott det är när man inte äter det för ofta! =) 
Kiron tappade förresten äntligen en av sina framtänder igår, den har varit jättelös länge men vi har inte fått röra den. Igår bara ploppade den ut när vi råkade komma åt munnen medan han torkade sig efter duschen. Hehe, den bredvid är också väldigt lös, han pratar med överläppen liggande över tänderna, vet inte hur jag ska beskriva men det ser ut som om han har en snus inne, men vi får heller inte försöka lirka bort den. Sötgrabb. Får hoppas den också ploppar ut snart!

Nu ska jag och Mattias festa på lite Le Gruyère och salami, brie oliver m.m. och ha lite seriemys med Game of Thrones. 
Resten av helgen är det jobb! Godnatt på er! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...