torsdag 15 oktober 2015

Godsaker, födelsedagsuppvaktning i förväg och lite roliga böcker.


 Nu är det verkligen nedräkning till Kirons 8-årsdag, 3 dagar kvar!! =) Igår kväll stod jag ända till Modus började, och bakade lite småkakor...

Mördegskakor med choklad, stora sega Chocolate Chip Cookies med smarties och hackad choklad, och Cornflakesdrömmar! =) Lägger ut recepten på dem sen. 

Och idag hade Kiron önskat att vi skulle baka chokladbollar! Sagt och gjort. Vi körde på strössel och pärlsocker så länge det räckte till, men fick till sist övergå till kokos ändå. Kiron gillar inte kokos men han får väl äta med strössel. 

De vackra skapelserna!! Jättegoda blev de iallafall. =) 

Ikväll efter middagen kom den första födelsedagsuppvaktningen, mina föräldar! Kiron fick dinosaurie"lego", en stor sats. Blev som vanligt helt uppslukad. 
Igår eftermiddag hade jag en tid hos optikern, provar ut nya linser. Efteråt passade jag på att leta lite leggings till Tiril. Det är de enda byxplagg hon tar på sig, det och strumpbyxor! Tjuriga tjej. Hon har iallafall inte så mycket leggings och de blir ju utnötta i knät ganska snabbt. 
Hittade lite julklappar på Åhléns rea (kanonpris med 50-70 %s rea!), och köpte även ett par leggings till Tiril där, och ett par till mig på Lindex.  Hann sen inte med mer, en stadstur igen inom kort är behövlig! 
Mattias hade köpt ett par jeans till Kiron på Ica Maxi, de har faktiskt riktigt bra kläder och extra bra pris denna vecka. 

Innan optikertiden hann jag in en sväng på bibblan, lånar ju kontinuerligt och har redan en bunt hemma som jag håller på läsa mig igenom. Men nu kikade jag efter lite sömnadsböcker, just dessa två "Sy! Från hood till skjortklänning", och "Sy! Urban Collection". De har fått så mycket lovord i sömnadsgrupperna jag är med i på facebook. Så det kanske blir lite nya plagg till mig ur dessa.  
Hittade ju också mysiga "Vampyrstickning" (jag är inte så avancerad i stickning men en del av projekten klarar jag nog av, och denna bok bara skrek ju till  mig! ;)) och lite inspiration om jeans. Tjoohoo, pysselådran vibrerar! 
Nu blir det lite skräckis för denna nattsuddare. Sov så gott! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...