måndag 26 oktober 2015

Första Höstlovsdagen, Technichus!

Första dagen på Höstlovet!!
Idag fick vi ett litet besök av Ia, Robin och Albin, var kul att surra lite även om det blev en kort stund! 
Tyvärr hade jag redan lovat barnen att vi skulle åka på Technichus idag, och de ville inte skjuta på det till imorgon. Synd när vi måste anpassa oss till busstider. 

Jag och barnen for alltså på Technichus! De har extra höstlovsöppet denna vecka. Vi blev kvar i nästan tre timmar, finns ju så mycket att göra och barnen var ändå inte less då. ;) Tiril kom samtidigt som en av hennes bästa förskolevänner så hon lekte med henne hela tiden vi var där (de for bara 30 min före oss) och hade hur kul som helst. Jag lirade runt med Kiron som testade i stort sett allt. =) 

Tjejerna var mest i Alfons olika rum!

Hjärnspel (den som tänker minst vinner får bollen över på andra sidan, så tror jag det var iallafall ;)), köra timmermaskin, klättra, krypa, hoppa, undersöka ja som sagt allt möjligt finns det ju där. Vi pausade bara för lite glass och dryck en stund innan det var full rulle igen. 


Jag var helt slut när Mattias plockade upp oss, och det tror jag faktiskt barnen ändå också var. Men kul har de haft! 

Mattias fotade den fina fullmånen ikväll, blev ganska lyckat foto för en gångs skull! 

Vi har tränat lite "på varsitt håll" (han i hobbyrummet och jag på Crosstrainern framför "Gossip Girl") ikväll innan vi började se lite film. Får se klart den imorgon för M ska ju upp i ottan. Nu sitter jag och ser "Scream"-serien, strax sova. Godnatt mina vänner! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Vilket roligt ställe Technicus verkar vara.. Har varit på Tom Titts i Södertälje vilket verkar vara nåt liknade tror jag. Dock inte med Edward...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...